Webmeneertje brengt u verder op internet.

Webmarketing, seo 3.0 en https proof optimalisatie, woorank webscan, websitepromotie, webdesign, photoshoppen.

homewebmarketing en seo 3.0 optimalisatiephotoshoppenwebdesignreferentiescontact

 

Hoe verloopt de facturatie bij Webmeneertje?

Webmeneertje.nl werkt op basis van uurtarief, of op basis van project- of richtprijs. In het laatste geval wordt vooraf een afspraak met de klant gemaakt. Geleverde diensten of producten worden in de regel direct of binnen enkele dagen gefactureerd, dus ook kleine bedragen. Regelmatige onderhoudswerkzaamheden worden soms maandelijks afgerekend. Omdat het doorgaans om niet al te grote bedragen gaat, is er een standaard betalingstermijn van twee weken.
Facturatie gaat 'digitaal', u ontvangt via e-mail onze factuur. Sinds februari 2009 is het namelijk toegestaan om facturen (in pdf-formaat) per e-mail naar u toe te sturen. U dient dan zelf vooraf aan te geven naar welk e-mailadres deze gestuurd dienen te worden. Indien gewenst kan het echter ook 'op papier', per post.
Indien u uw betaling niet binnen twee tot vier weken heeft voldaan (zie uw factuur), volgt al snel de eerste Herinnering. U heeft dan wettelijk gezien nog tien dagen de tijd om te betalen. Lukt dat niet, dan volgt een laatste Herinneringsfactuur (met max. 10% juridisch toegestane bijkomende kosten) en heeft u nog vijf dagen om te betalen. Heeft u nadien nog niet betaald -we zijn dan ondertussen vaak anderhalve maand verder sinds de eerste factuur-, dan geven wij de afhandeling over aan ons incassobureau, met bijkomende kosten voor u.
Mocht er een reden zijn waardoor u niet op tijd kunt betalen (of is uw betaling onderweg wanneer u een herinneringsfactuur ontvangt), laat het ons dan weten, nog voordat de eerste herinnerings-factuur wordt toegezonden.
Noem in uw overboeking/betaling altijd het factuurnummer, om misverstanden te voorkomen.

Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

terug home

 


www.webmeneertje.nl | www.seo3-specialist.nl | www.websitepromotie-specialist.nl